TÁMOGASD MUNKÁNKAT, VÁRJUK ADÓD 1 %-ÁT!

TÁMOGASD MUNKÁNKAT PAYPAL-ON!


rini

KÖSZÖNTÜNK HONLAPUNKON!

Az Állatmenhely Nyílt Alapítványt 1996-ban alapítottam Cegléden azzal a céllal, hogy megmentsem a kutyákat az altatástól a gyepmesteri telepen. 6 évig teljesen egyedül végeztem minden munkát szinte pénz nélkül, a saját jövedelmem felhasználásával.
Jelenleg 100 kennelünk van és egy macskaház, ahol 300 kutya és 60 cica van elhelyezve.Minden kutyát és macskát ivartalanítva adunk örökbe. A 3 évnél idősebb kutyákat oltva, chipelve, ivartalanítva adjuk örökbe és nem kérünk érte semmilyen támogatást, csak megfelelőek legyenek a körülmények. Saját ház, jó kerítés  és nem láncon tartás!
Gyepmesteri feladatokat is ellátunk 2005-óta, Cegléden, Nagykőrösön, Kőröstetétlenen és Nyársapáton vállaltuk át az önkormányzati feladatokat. Több települést azért nem vállalunk, hogy minden kutyát el tudjunk helyezni altatás nélkül.
2004. decemberétől támogat egy német állatvédő egyesület, a Photenretten Ungarn, akik segítenek kutyáink gazdához juttatásában. Így 4-6 hetente 10-20 kutya kerül ki Németországba, ahol már az új gazdi várja őket. A kutyákat mi visszük ki és átadjuk az új gazdinak, akiket a Photenretten Ungarn tagjai már leellenőriztek, hogy megfelelő helyre kerüljenek. Ezekről a kutyákról visszajelzéseket kapunk, fotóval együtt győződhetünk meg arról, hogy a kikerült kutyák családtagként élnek új gazdáikkal.
Több iskolával van együttműködési megállapodásunk az iskolai közösségi szolgálat közös lebonyolításáról.

logo3 (1)

KUTYAMENTÉS

Évente több száz kutyát mentünk meg és adunk örökbe. Állatmenhelyünk 1996 óta működik.

MACSKAMENTÉS

A cicák mentése mellett aktívan részt veszünk a macskák szaporodásának visszaszorításában.

GYEPMESTERI SZOLGÁLAT

Gyepmesteri feladatokat is ellátunk 2005-től. Igyekszünk mindig a leghumánusabban eljárni.

ÖRÖKBEFOGADÁS

ÖRÖKBEFOGADÁS

A képre kattintva minden információt megtalálsz az örökbe fogadásról. Milyen alapvető követelményeknek kell megfelelni, mi a menete, stb.

ADÓ 1 %

ADÓ 1 %

Szeretnénk minél több kutyának és macskának segíeni, hogy boldog gazdis életük lehessen! A képre kattintva letölthető, azonnal nyomtatható nyilatkozatot találsz.

TÁMOGATÁS

TÁMOGASD MUNKÁNKAT!

A képre kattintva minden információt megtalálsz az adományozásról, tárgyi adományok fogadásáról és más támogatási lehetőségekről.

LEGFRISSEBB HÍREK

6 days ago
Melanie

Zikk-Zakk a Hajdúhadházi sintértelepről mentett öreg vak kutyus! Aki álmában sem gondolta, hogy egyszer még meleg szobába alszik és sétálhat is és ami a legfontosabb szeretik és ... See more

Zickzack’s 10 ter Geburtstag 🎁❤️
Happy Birthday Schatz 😘.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
6 days ago
Blikk

Nagyon szerencsétlen tragédia történt! 😪😪

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Csemői Állatvédők

KERESSÜK TEDDY-t! ZÖLDHALOM MONORI DŰLŐBŐL ELVESZETT! JUTALOM A MEGTALÁLÓNAK!! (7eves) Osszátok!!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Betti

SOS keressük őket!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago

Cegléden a Csákány utcában szaladgál egy közép termetű barna kutya. Az ott lakókat idegesíti!!! Esetleg ha a környékbe hiányzik valakinek menyjen érte!!! Ahogy szabad lesz a kocsi mi ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 22 »
Back to top