TÁMOGASD MUNKÁNKAT, VÁRJUK ADÓD 1 %-ÁT!

TÁMOGASD MUNKÁNKAT PAYPAL-ON!


rini

KÖSZÖNTÜNK HONLAPUNKON!

Az Állatmenhely Nyílt Alapítványt 1996-ban alapítottam Cegléden azzal a céllal, hogy megmentsem a kutyákat az altatástól a gyepmesteri telepen. 6 évig teljesen egyedül végeztem minden munkát szinte pénz nélkül, a saját jövedelmem felhasználásával.
Jelenleg 100 kennelünk van és egy macskaház, ahol 300 kutya és 60 cica van elhelyezve.Minden kutyát és macskát ivartalanítva adunk örökbe. A 3 évnél idősebb kutyákat oltva, chipelve, ivartalanítva adjuk örökbe és nem kérünk érte semmilyen támogatást, csak megfelelőek legyenek a körülmények. Saját ház, jó kerítés  és nem láncon tartás!
Gyepmesteri feladatokat is ellátunk 2005-óta, Cegléden, Nagykőrösön, Kőröstetétlenen és Nyársapáton vállaltuk át az önkormányzati feladatokat. Több települést azért nem vállalunk, hogy minden kutyát el tudjunk helyezni altatás nélkül.
2004. decemberétől támogat egy német állatvédő egyesület, a Photenretten Ungarn, akik segítenek kutyáink gazdához juttatásában. Így 4-6 hetente 10-20 kutya kerül ki Németországba, ahol már az új gazdi várja őket. A kutyákat mi visszük ki és átadjuk az új gazdinak, akiket a Photenretten Ungarn tagjai már leellenőriztek, hogy megfelelő helyre kerüljenek. Ezekről a kutyákról visszajelzéseket kapunk, fotóval együtt győződhetünk meg arról, hogy a kikerült kutyák családtagként élnek új gazdáikkal.
Több iskolával van együttműködési megállapodásunk az iskolai közösségi szolgálat közös lebonyolításáról.

logo3 (1)

KUTYAMENTÉS

Évente több száz kutyát mentünk meg és adunk örökbe. Állatmenhelyünk 1996 óta működik.

MACSKAMENTÉS

A cicák mentése mellett aktívan részt veszünk a macskák szaporodásának visszaszorításában.

GYEPMESTERI SZOLGÁLAT

Gyepmesteri feladatokat is ellátunk 2005-től. Igyekszünk mindig a leghumánusabban eljárni.

ÖRÖKBEFOGADÁS

ÖRÖKBEFOGADÁS

A képre kattintva minden információt megtalálsz az örökbe fogadásról. Milyen alapvető követelményeknek kell megfelelni, mi a menete, stb.

ADÓ 1 %

ADÓ 1 %

Szeretnénk minél több kutyának és macskának segíeni, hogy boldog gazdis életük lehessen! A képre kattintva letölthető, azonnal nyomtatható nyilatkozatot találsz.

TÁMOGATÁS

TÁMOGASD MUNKÁNKAT!

A képre kattintva minden információt megtalálsz az adományozásról, tárgyi adományok fogadásáról és más támogatási lehetőségekről.

LEGFRISSEBB HÍREK

3 days ago
Bűncselekmény lesz a szemetelés, bekeményít a kormány

Remélem ez az állat kidobás- elhagyásra is fog vonatkozni, nem csak az érzelemmentes anyagokra!

Visszaválthatók lesznek a csomagolóanyagok.

3 days ago
Gyertyaláng.hu | 16 ártatlan kutya - Kiskapudi kutyák oldala

Kattins a képre és gyújs egy gyertyát értük!

Gyertyaláng.hu | Kiskapudi kutyák (16 ártatlan kutya) oldala Küzdelmes volt az út mely hirtelen tragédiával véget ért Végső utatokra indultatok Gyertyákat gyújtunk mécseseket ezek a ... See more

3 days ago

Cegléden a Harmat u. 3.sz. alól elveszett egy fekete puli kev. kislány kutya, aki látja hívja a 06305499122-es telefonszámot!

3 days ago
Egy év börtön, vagy 3 millió forintos bírság egy utcára kitett állatért!

Szigorúbb büntetést várunk és a meglévő törvényeink betartása és betartatása, a be nem tartók büntetése, valamint el kellene kezdeni a chip meglétének ellenőrzését!

Nem szükséges az állatot kínozni, fizikai hatásnak kitenni ahhoz, hogy egy év börtönbe kerüljön valaki Olaszországban, elég mindössze kidobni a kisállatot az utcára. Emellett nagyon ... See more

3 days ago
Segítő kezek az Állatokért

Erre nincsenek szavak, sajnáljuk és együtt érzünk velük! Aki tud segítsen!

Üdvözlünk mindenkit.
Bizonyára sokan értesültetek Fazekas Ildikó és Párja Dávid tragikus tegnapi napjukról.😪
Leégett a házuk án egy helyiség, 16 saját kutyusok pedig ... See more

« 2 of 67 »
Back to top