TÁMOGASD MUNKÁNKAT, VÁRJUK ADÓD 1 %-ÁT!

TÁMOGASD MUNKÁNKAT PAYPAL-ON!


rini

KÖSZÖNTÜNK HONLAPUNKON!

Az Állatmenhely Nyílt Alapítványt 1996-ban alapítottam Cegléden azzal a céllal, hogy megmentsem a kutyákat az altatástól a gyepmesteri telepen. 6 évig teljesen egyedül végeztem minden munkát szinte pénz nélkül, a saját jövedelmem felhasználásával.
Jelenleg 100 kennelünk van és egy macskaház, ahol 300 kutya és 60 cica van elhelyezve.Minden kutyát és macskát ivartalanítva adunk örökbe. A 3 évnél idősebb kutyákat oltva, chipelve, ivartalanítva adjuk örökbe és nem kérünk érte semmilyen támogatást, csak megfelelőek legyenek a körülmények. Saját ház, jó kerítés  és nem láncon tartás!
Gyepmesteri feladatokat is ellátunk 2005-óta, Cegléden, Nagykőrösön, Kőröstetétlenen és Nyársapáton vállaltuk át az önkormányzati feladatokat. Több települést azért nem vállalunk, hogy minden kutyát el tudjunk helyezni altatás nélkül.
2004. decemberétől támogat egy német állatvédő egyesület, a Photenretten Ungarn, akik segítenek kutyáink gazdához juttatásában. Így 4-6 hetente 10-20 kutya kerül ki Németországba, ahol már az új gazdi várja őket. A kutyákat mi visszük ki és átadjuk az új gazdinak, akiket a Photenretten Ungarn tagjai már leellenőriztek, hogy megfelelő helyre kerüljenek. Ezekről a kutyákról visszajelzéseket kapunk, fotóval együtt győződhetünk meg arról, hogy a kikerült kutyák családtagként élnek új gazdáikkal.
Több iskolával van együttműködési megállapodásunk az iskolai közösségi szolgálat közös lebonyolításáról.

logo3 (1)

KUTYAMENTÉS

Évente több száz kutyát mentünk meg és adunk örökbe. Állatmenhelyünk 1996 óta működik.

MACSKAMENTÉS

A cicák mentése mellett aktívan részt veszünk a macskák szaporodásának visszaszorításában.

GYEPMESTERI SZOLGÁLAT

Gyepmesteri feladatokat is ellátunk 2005-től. Igyekszünk mindig a leghumánusabban eljárni.

ÖRÖKBEFOGADÁS

ÖRÖKBEFOGADÁS

A képre kattintva minden információt megtalálsz az örökbe fogadásról. Milyen alapvető követelményeknek kell megfelelni, mi a menete, stb.

ADÓ 1 %

ADÓ 1 %

Szeretnénk minél több kutyának és macskának segíeni, hogy boldog gazdis életük lehessen! A képre kattintva letölthető, azonnal nyomtatható nyilatkozatot találsz.

TÁMOGATÁS

TÁMOGASD MUNKÁNKAT!

A képre kattintva minden információt megtalálsz az adományozásról, tárgyi adományok fogadásáról és más támogatási lehetőségekről.

LEGFRISSEBB HÍREK

2 months ago
Dani

Nagyon várják már a gazdikat, már régóta a menhelyen vannak!

Engedjétek meg, hogy ezzel a kis videoval megpróbáljuk bemutatni nektek Eddyt. Eddy becsült kora 5 év, nagyon stabil, kiegyensúlyozott eb. Tanítás szempontjából nagyon ideális, könnyen ... See more

2 months ago
Fényképek Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd bejegyzéséből

Megérkezett az energyvet készítmények, már is el kezdtük adni a kis Csigának, reméljük, hogy újra tud majd járni!

2 months ago
Gertraud

Megérkezett az első jó hír! Ma ellátogattak az állatorvoshoz és úgy látják, hogy nem kell amputálni Maja lábát, de a Müncheni állatorvosok is úgy gondolják! Köszönjük Gertraud ... See more

Die ersten guten Nachrichten. Wir waren heute bei einer kurzen Visite bei unserem Tierarzt. Er hat Maja untersucht und festgestellt das sie in ihrer Pfote noch viel Gefühl hat. Er denkt das sie ... See more

2 months ago
Éva Ildikó

Valaki ráhívta a sintért! A gazdi itt keresse!😪Herczig József 5 új fényképet töltött fel.
30 perce ·
HALASZTELKEN MENT BE EGY TELEPHELYRE... BARATSAGOS, KAN KUTYUS.
CHIPJE NINCS ... See more

2 months ago
Műtét után!

A kis csiga műtét után, a hátán van a vágás, porckorong sérv! Több időre van szüksége a gyógyuláshoz!

« 2 of 30 »
Back to top